JAG SKRATTAR IDAG.

Hoho, nu är även Sannna här!
Jag har vart aningen segare än kaka på att komma igång, men nu tror jag att jag är back in business!


"Och jag växte upp snabbt från min barndom"


Jag kom precis på sekunden hem från skolan. Jag mötte två pojkar, barn i kanske sjuårs åldern. De cyklade, båda två utan hjälmar. Men det var inte det som störde mig. Den ena pojken säger: "Och vart fan ska du i helvete, tönt?" och efter det följdes det av "Brukar du knulla?"
Visst är det skrattretande, men nog tycker jag att det är väldigt olämpligt. Tror ni inte att jag blev väldigt förvånad över hur det barnet tilltalade mig? Inte är det första gången heller, dom barnen säger liknande saker till mina föräldrar, svär som om det är helt normalt för barn i deras ålder. Har dom fått det språket från oss, sina syskon, sina föräldrar, teve eller internet? De kanske inte förstår vad de säger betyder.

Det slog mig att så var inte jag och mina vänner då vi var små. Visserligen är det antagligen inte många barn som beter sig så som de gjorde.. men ändå. Det har kanske ingenting med vilket årtal det är. Men om man tänker efter, så har den "generationen" förändrats mot hur det var då jag var liten. Det om något, skrämmer mig.

Ett berg av anteckningar

Just nu har vi samhällskunskap. Och jag tror inte att det bara är jag och Fanny som inte förstår vad vi själva antecknar. Ingen av oss förstår ens hur vi ska anteckna.. Men som tur är så slutar vi om en halvtimme! Då ska jag på stan och ordna lite ärenden, sen drar jag hem till lägenheten och pluggar tills hjärnan rinner ut genom näsan.

Kaka stökar runt i bloggvärlden
Hej våra få - men söta - läsare!
Jag har märkt att endel av er har hittat tillbaka. Just nu håller jag på att pilla i kodmallar och stilmallen. Så bli inte förvånade om det ser lite stökigt ut en tid framöver.

"Vi kan väl vänta tills imorgon"

Har ni saknat våran blogg?


RSS 2.0